Info

valijokk-wide

Team Fisk är en samling hängivna flugfiskare som alla brinner för fisk, fiske och allt därikring. Teamet bildades 2006 högt upp längs Piteälvens karga stränder och knyter samman en oerhört bred kompetens där alla medlemmar har en betydande kunskap om större delen av fiskevattnen i norr- och västerbottensfjällen.

Vi har sedan starten av teamet rest tillsammans på ett flertal fisketripper som resulterat i publicerade reportage i landets ledande fisketidningar. Med oss på dessa resor har vi alltid två professionella fotografer som dokumenterar miljöerna och fisket samt en skribent som tillsammans med övriga medlemmar författar reportagetexterna. Under vinterhalvåret reser vi runt och besöker mässor, planerar kommande resor samt ägnar otaliga timmar till flugbindning och trimning av våra utrustningar.

tfcircle_bigVi har under åren haft ett antal väldigt givande sponsoravtal med marknadsledande företag inom flugfiske- och äventyrsbranschen. Vi tar löpande emot sponsorförfrågningar som skickas direkt via e-post till Johan Brändström.

Har du frågor angående innehållet på webben eller något annat fiskerelaterat svarar vi gärna!
Med detta vill vi i Team Fisk önska alla ett riktigt skitfiske och ett trevligt surfande på sajten.

Tight lines!
/Team Fisk